Kenőanyag adagolás permetező rendszerekkel

Lubrication with spraying systems 

 

A permetező rendszereknél a külön szabályozott mennyiségű kenőanyag és levegő koaxális rendszerű csöveken áramlik a fúvókacsúcshoz. A fúvókából kilépő levegő okozta vákuum hatására a kenőanyag atomizálodik, állandó tulajdonságú permetsugárrá alakul és a meghatározott felületen kenőanyag filmet képez. Paraméterek váloztatásával a permet kenőanyagtartalma és a szállítási távolság módosítható.  A kilépő permetkúp által bezárt szög közelítőleg 5-20 fok között tipustól függően, a szállítási távolság max. 300mm a levegő mennyiségétől függően. A beborított területet a levegő- és a folyadék-beállításokat használva lehet növelni vagy csökkenteni.  Az adagolás időtartalma szolenoid szeleppel a megmunkálás ritmusában szabályozható.

 

TKM permetező rendszerek / TKM Spraying Systems

 

 

tkm_logowww.tkm-systems.com/…

A kenőanyag – szabályozott nyomás mellett – egy nyomás alatt lévő tartályból egy mérőadagoló rendszerbe kerül.  Áramlásszabályzó szeleppel szabályozható a kiáramló olaj mennyisége; a permetsugár előállításához szükséges levegő térfogata. Az olaj és a levegő szállítása a fúvókákhoz koaxális rendszerben történik; a fúvókákból való kilépéskor a kenőanyag a részleges vákuum hatása alatt atomizálódik, egyenletes permetsugárrá alakul, ami a szerszám vágóélén kenőanyagfilmet képezve biztosítja a tökéletes kenést.

 

tkm_hcs250

tkm_mini_logo_shadow

HCS 250

Minimálkenési rendszer egyidejű több permetező fúvókával, bármely alkalmazásra 20-2000 mm²/s viszkozitás-tartományú kenőanyagokhoz.

További információt kérek

 

 

 

 

 

tkm_hv250tkm_mini_logo_shadow

HV 250

Minimálkenési rendszer egyidejű több permetező fúvókával, folyamatos, 200-2000 mm²/sec viszkozitás-tartományú kenőanyagokhoz.

További információt kérek

 

 

 

 

 

 

UNIST permetező rendszerek / UNIST Spraying Systems

 

 unist_logo

 

  

 

www.unist.com/…

 

 

  

Uni-Max rendszerek

Önálló, pozitív folyadék-kiszorítású permetező rendszer. Az állítható pulzusgenerátor végtelen számú ismétlődő lökettel vezérli automatikusan az adagoló szivattyú működését, amely a levegőkamrába pumpálja az olajat. Az adagoló-szivattyú lökethosszával szabályozható a kenőanyag mennyisége. A beállított kiáramló levegő mennyisége határozza meg a permetsugár olajtartalmát és a permetezés távolságát. Az olaj és a levegő szállítása a fúvókákhoz koaxális rendszerben történik; a fúvókákból való kilépéskor a kenőanyag a részleges vákuum hatása alatt atomizálódik, egyenletes permetsugárrá alakul, ami a szerszám vágóélén kenőanyagfilmet képezve biztosítja a tökéletes kenést.

 

 

unist_scoolubricatorunist_mini_logo_shadow

Coolubricator

Minimálkenési rendszer kényszerlöketű és folytonos üzemű permetező fúvókával, bármely alkalmazásra és viszkozitás-tartományú kenőanyaghoz.

További információt kérek

 

 

 

 

 

unist_serv-o-sprayunist_mini_logo_shadow

Servo-Spray

Minimálkenési rendszer kényszerlöketű és állandó üzemű permetező fúvókával, automata berendezésekhez, bármely viszkozitás-tartományú kenőanyaghoz.

További információt kérek

 

 

 

 

Uni-Mist rendszerek

A szabályozott nyomás továbbítja a kenőanyagot a tartályból a fúvókacsúcshoz. A kenőanyag folyadék-levegő keverék formájában jelenik meg fúvóka kilépésénél, ahol a kenőanyag a részleges vákuum hatása alatt atomizálódik, és egyenletes permetsugárrá alakul, ami a szerszám vágóélén kenőanyagfilmet képezve biztosítja a tökéletes kenést.

 

 

 

unist_uni_mistunist_mini_logo_shadow

Uni-Mist

Minimálkenési rendszer egyidejű több permetező fúvókával, és széles mennyiségi tartományban, bármely alkalmazásra és viszkozitás-tartományú kenőanyaghoz.

További információt kérek

 

 

 

 

Fűrészkenő rendszerek

Önálló, pozitív folyadék-kiszorítású permetező rendszer. Az állítható pulzusgenerátor végtelen számú ismétlődő lökettel vezérli automatikusan az adagoló szivattyú működését, amely a levegőkamrába pumpálja az olajat, amely a kenőanyaggal keveredik. A kenőanyagpermet 1/8” külső átmérőjű nylon csövön keresztül jut el fúvókához, ahonnan kilépve megbízhatóan valósítja meg kenést fűrészfogon és a fűrészlap oldalán. A szórás a hozzáadott levegő mennyiségével szabályozható.

 

 

unist_saw_bladeunist_mini_logo_shadow

Saw Blade Lube System

Minimálkenési rendszerek vízszintes és függőleges fűrészlapokhoz és tárcsákhoz egyidejű több permetező fúvókával, bármely viszkozitás-tartományú kenőanyaghoz.  

További információt kérek

 

 

 

 

  

 

Share