Hegesztési tapadásgátlók

ANTI-SPATTER AGENTS PROTECTION AGAINST WELDING PROJECTIONS

A Molydal hegesztési tapadásgátló termékei vékony filmet képezve védik a munkadarabokat és azok környezetét, valamint a fúvókák védelmét is ellátják.

Molydal welding anti-stick products produce a thin film to protect workpieces and their environment and protect the nozzles.

ADS 14

Az ADS 14 egy fém- és szilikonmentes tapadásgátló szer, amely a fúvókát és a környezetében lévő különböző alkatrészeket védi a hegesztés alatt.

Aqueous anti-stick for welding nozzles, Silicone-free and without metal fillers. Prevents the metal particles in fusion sticking to welding workpieces.

BUSENET LIQUID

A BUSENET LIQUID egy tapadásgátló szer, mely a fúvókák és a különböző alkatrészek hegesztés alatti védelmére lett kifejlesztve. A termék nem szennyez, nem okoz rozsdásodást, könnyen eltávolítható. Elérhető aeroszolos kiszerelésben is.

BUSENET LIQUID is an anti spatter agent for the protection of welding nozzles in automatic or half-automatic welding. This product does not stain or cause corrosion, and is easily removed. It is available also in aerosol.

BUSENET 750

A Busenet 750 egy tapadásgátló szer, ami a fúvókák és a különböző alkatrészek hegesztés alatti védelmére lett kifejlesztve. A termék garantáltan mentes mindenféle fémsótól, szilikontól, grafittól, réztől.

Busenet 750 is an anti-stick agent for protection of workpieces against welding spatter. Contains no metallic salts, silicones, graphite, and copper.

NB 25

Az NB 25 egy bór-nitrit alapú tapadásgátló szer aeroszolos kivitelben, amely 1000°C-ig biztosítja a felület védelmét, azon vékony filmet képezve. A termék nem csak hegesztési műveletekhez használható, hanem minden magas hőmérsékleten üzemelő alkatrész védelmére.

NB 25 is a boron nitride varnish applied as an aerosol to protect surfaces up to 1000°C by depositing a dry film. It is used to protect not only welding tips, but also all types of parts subjected to high temperatures.

NB 25 DTZ

NB 25 DTZ
Az NB 25DTZ egy bór-nitrit alapú tapadásgátló szer aeroszolos kivitelben, amely 1000°C-ig biztosítja a felület védelmét, azon vékony filmet képezve. A termék nem csak hegesztési műveletekhez használható, hanem minden magas hőmérsékleten üzemelő alkatrész védelmére.

NB 25 DTZ is a boron nitride varnish applied as an aerosol to protect surfaces up to 1000°C by depositing a dry film. It is used to protect not only welding tips, but also all types of parts subjected to high temperatures.