Műhely termékek

WORKSHOP PRODUCTS

A karbantartási és szerelési feladatok szakszerű elvégzéséhez elengedhetetlen korszerű műhely-termékek használata, amelyek szintén fellelhetőek a Molydal termékei között.

The use of modern workshop products, which are also found in Molydal products, is a must for professional maintenance and assembly tasks.

AIRBUL

Az Airbul egy univerzális szivárgásjelző minden gázfajtához – segítségével elvégezhető minden nyomás alatti levegő és gáz szivárgásának vizsgálata. A termék csökkenti a felületi feszültséget és gátolja a korróziót.

Detector for all leaks of air or gas under pressure. Foam reaction fluid containing a corrosion inhibitor and surface tension reducing agent..

BELTONN

A BELTONN a tapadóképesség növelésére és a hajlékony erőátviteli géprészek csúszásának csökkentésére kifejlesztett aeroszol. Használatával megelőzhető a nem megfelelő csúszás okozta idő előtti kopás és teljesítménycsökkenés az erőátvitelben. A termék lehetővé teszi, hogy a szíjakat ne kelljen túlságosan megfeszíteni, ezáltal megnövelve azok élettartamát.

BELTONN was designed to increase adhesiveness and to supress the slipping of flexible transmission parts. It prevents premature wear and loss of power transmission due to inopportune slipping. It will allow the operator not to exaggeratedly tighten the belts nad thus to increase their life time.

STAREX

A STAREX egy speciális olaj, amit olyan kézi műveletekhez fejlesztettek ki, mint a fúrás, a menetfúrás és az üregelés.
A termék praktikus aeroszolos kiszerelése lehetővé teszi a precíz és pontos felvitelt.
A STAREX használható az összes fémen, így alumíniumon és rézötvözeteken is.

STAREX is a special oil, intended for drilling, tapping and reaming operations as manual contribution. Its useful packaging in aerosol form allows the user a precise and punctual application. Oil “extreme pressure” grade can be used on all steels as well as on thin and copper alloys..

TEREBOR

A TEREBOR egy alacsony viszkozitású, nagy nedvesítő képességű és kiemelkedő kenőképességű kékszínű kenőanyag fúráshoz, menetfúráshoz, megmunkáláshoz; lehetővé teszi a vágás sebességének nagymértékű növelését, a képződött forgács gyors leválását anélkül, hogy az elszakadna, a szerszámhoz tapadna, vagy fémmel bevonódna.

TEREBOR is a low-viscosity lubricant for drilling, tapping, and machining. Blue colour. For tapping high resistance extra hard steel, refractory steels and stainless steel. Chip removal on small diameters, blind holes and metals with low machinability, on automatic or semi-automatic machines.

AMBRINE AIR ALIMENTAIRE

Az AMBRINE AIR ALIMENTAIRE egy speciális élelmiszeripari minősítésű olaj, amely pneumatikus szerszámok, szivattyúk és sűrített levegővel működtetett berendezések kenésére szolgál. A termék fokozza a gépelemek teljesítményét, meggátolja a berendezések eldugulását, valamint hatékony és tartós kenést biztosít.

AMBRINE AIR ALIMENTAIRE is an oil for incidental contact with foodstuffs for the proper operation of compressed air tools, pumps and compressed air appliances. Provides better efficiency in mechanisms, prevents binding and sticking of equipment and assures an effective and durable lubrication..

LUB 13

A LUB 13 EP 2 egy vízbázisú, szilikon- és fémmentes szerelési kenőanyag, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy megkönnyítse a csúszást: fém-gumi, gumi-gumi találkozáskor. A termék nem-gyúlékony, korróziógátló hatású, és kompatibilis a legtöbb műanyaggal és gumival.

LUB 13 EP 2 is a fitting lubricant designed to facilitate the sliding metall-rubbers/rubbers-rubbers Formulated on basis of water, guaranteed without silicone and without metal load.
Non-flammable, anti-corrosion protected and compatible with most of plastics and rubber.

TEFLUB

A TEFLUB egy tapadásgátló száraz kenőanyag, amely szerszámok védelmére és formaleválasztásra lett kifejlesztve. A termék száraz kenőanyagként jelentősen csökkenti a súrlódási együtthatót a kisebb gépelemek kenésekor; védőanyagként gátolja a szerszámok rozsdásodását és véd a nedvességtől.
A termék formaleválasztóként hatékony tapadásgátló minden típusú felületre.

TEFLUB is an anti-adhesive dry lubricant, a tooling-protection agent, and a turning-out agent.
As a dry lubricant, it has been specially designed to reduce the coefficient of friction when lubricating small mechanisms and joints. As a protective agent, it will protect your tools from corrosion and humidity.
For turning out, it is an excellent anti-adhesive on all types of surfaces.