Powerin

A Powerin Kft. egy kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységre létrejött társaság. Az alapítás óta eltelt évek alatt a hagyományos kereskedelmi tevékenység keretein túllépve, egy, a modern marketing elveit követő komplex bevonat- és kenéstechnikai rendszert építettünk ki.

Cégünk feltett szándéka, hogy teljes körű, költségcsökkentő megoldást biztosítson az ipari résztvevők számára.

Profilunkban szerepel; mind az új generációs felületvédelem 21. századi bevonatokkal, amelyek szinte minden felületet védenek (korróziótól, penésztől, nedvességtől, szennyeződéstől…), valamint víz-, olaj-, jégtaszítók, mind a megmunkáláskor (forgácsolás, képlékenyalakítás), mind a karbantartáskor felmerülő igények kielégítése: kenőanyagokat kínálunk a gépek üzemeltetéséhez, és berendezéseket a kenőanyagok felvitelére és ápolására.

Szakembereinkkel és az általunk képviselt cégek: COVAL MOLECULAR COATINGS,  MASTER CHEMICAL LTD., MOLYDAL S.A., TKM GmbH, ULTRA-TECH, INC., UNIST, INC. mérnökeivel együttműködve arra törekszünk, hogy leendő partnereink számára – velük szorosan együttműködve – a lehető legjobb megoldást biztosító, egyedi, testre szabott és konkrét ajánlatot tegyünk környezetkímélő, gazdaságos és kiváló minőségű termékeinkre.

Rendszerünk eredményes működtetésének elengedhetetlen feltétele, hogy megismerjük az Önök jelenlegi bevonat- és kenéstechnikai státuszát, a jövőre vonatkozó elképzeléseit! Ennek érdekében kérjük tekintse át honlapunkat – melyen bemutatjuk rendszerünk lényegi elemeit és a termékkínálatunkat -, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Our aim is to offer the most efficient and most economical solution for our clients.

Currently we represent three european and three american manufacturers: COVAL MOLECULAR COATINGS, USA (new generation 21st century coatings), MOLYDAL S.A., France (coolants for metal working, products for maintenance and mounting works, greases, oils, evaporating fluids and degreasing materials), MASTER CHEMICAL LTD., England (water miscible fluids and equipments), T. K. M., Germany (minimal lubrication systems), ULTRA-TECH, INC., USA (new generation 21st century coatings) and UNIST, INC., USA (precise fluid dispensing systems).

Küldetésünk

A Powerin Kft. küldetése, hogy partnereink bevonat- és kenéstechnikai igényeit szakszerűen kiszolgáljuk, nehézségeiket kiküszöböljük környezetkímélő, gazdaságos termékeink és szolgáltatásaink által. A megoldások testre szabása és a kiteljesített emberi kapcsolatok a legfontosabbak a Powerin Kft. számára – ezek megvalósulása a cég sikerének záloga. Rendeltetésünk, hogy tevékenységünkkel javítsuk a magyar ipar helyzetét, hogy technológiai szinten is felzárkózhasson a fejlett Európához.  Budapest, 2007. június 1.