Egyéb felületkezelő termékek

Other products for surface treatment

 

 

klute_logo

 

A Kluthe márkanév termékei minőségi, gazdaságosan alkalmazható, ipari felhasználású felületkezelő anyagok. 

 

 

HAKAPUR vizes alapú zsírtalanító koncentrátum

A HAKUPUR termékcsalád olyan tisztítószereket tartalmaz, amelyek típustól függően rövid vagy hosszú időre korrózióvédelmet is nyújtanak a kezelt felületnek, illetve vízálló korrózióréteget hoznak létre. A KLUTHE cég az adott eljárásokhoz a legoptimálisabb tisztítószert illetve tisztítószer kombinációt ajánlja, ami a felhasználóknak jelentős anyagi megtakarítást jelent.

További információt kérek >>

 

ANTIKOR termékcsalád – vízoldható korrózióvédő szerek

Az ANTIKOR korrózióvédő szerek foszfát és nitrit mentesek, biológiailag lebomlók. Adott célra a korrózióvédelem mellett passziválásra is alkalmas, mártó, szóró és nagynyomású berendezésekben.

További információt kérek >>

 

HAKUDREN termékcsalád – vízkiszorító és korrózióvédő anyagok

A HAKUDREN termékekkel kezelt darabok energia-megtakarítással száríthatók, és igény szerint egyidejűleg korrózióvédelmet kapnak. Több mint 100 termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére, amelyekkel ki tudjuk elégíteni a különböző száradási, filmképzési, korrózióvédelmi igényeket. 

További információt kérek >>

 

CONTROX termékcsalád – festéklemaró szerek

Széles termékskálával rendelkezünk ebben a szegmensben, így a legtöbb festékmarási problémára (2-es többkomponensű festékek, KTL bevonatok) tudunk termékeket és technológiákat ajánlani. A CONTROX R termékek nem tartalmaznak metilén-klorid alapú és klórozott szénhidrogént. Mind hidegen, mind melegen működő termékek is megtalálhatók a CONTROX termékcsaládban. A meleg működő termékek a felhasználást követően megfelelő kondicionálás után újrafelhasználhatóak. 

További információt kérek >>

 

DECORRDAL termékcsalád – cink- és mangánfoszfátozó szerek

Több mint 60 termékünket használja fel az ipar ebben a szegmensben, beleértve a teljes technológiát (zsírtalanítás, aktiválás, foszfátozás, passziválás). A megrendelő igényeinek megfelelően dolgozzuk ki az adott célra legmegfelelőbb technológiai eljárást és termékeket. A heiderberg laboratóriumban rendelkezésre álló kísérleti eszközökkel jól szimulálhatók az egyes eljárások. A DECORRDAL 300 termékcsalád az autóiparban használt, nagy korrózióvédelmet biztosító tri-kationos (cink, nikkel, mangán) eljárás alapja. 

További információt kérek >>

 

DECORRDAL 40 termékcsalád – zsírtalanító és vasfoszfátozó szerek

A DECORRDAL 40 termékcsalád kombinált felületkezelő anyagokat tartalmaz, amelyek egy lépcsőben oldják meg a zsírtalanítást és a foszfátozást. A termékek folyadékok, nagy megbízhatósággal és gazdaságosan adagolhatók pH- vezérelt szivattyúval. A fémfelületen kialakult vasfoszfát réteg növeli a korrózióállóságot és elősegíti a felvitt festékréteg tapadását. Több mint 150 termékünket használják fel szóró, mártó és gőzsugaras eljárásokhoz.

További információt kérek >>

 

 

 

Share