Hegesztési tapadásgátlók

ANTI-SPATTER AGENTS PROTECTION AGAINST WELDING PROJECTIONS

A Molydal hegesztési tapadásgátló termékei vékony filmet képezve védik a munkadarabokat és azok környezetét, valamint a fúvókák védelmét is ellátják.

Molydal welding anti-stick products produce a thin film to protect workpieces and their environment and protect the nozzles.

ADS 14

Az ADS 14 egy fém- és szilikonmentes tapadásgátló szer, amely a fúvókát és a környezetében lévő különböző alkatrészeket védi a hegesztés alatt.

ADS 14 is an aqueous anti-stick for welding nozzles, Silicone-free and without metal fillers. Prevents the metal particles in fusion sticking to welding workpieces.

BUSENET 750

A BUSENET 750 egy tapadásgátló szer, ami a fúvókák és a különböző alkatrészek hegesztés alatti védelmére lett kifejlesztve. A termék garantáltan mentes mindenféle fémsótól, szilikontól, grafittól, réztől.

BUSENET 750 is an anti-stick agent for protection of workpieces against welding spatter. Contains no metallic salts, silicones, graphite, and copper.

NB 25

Az NB 25 egy bór-nitrit alapú tapadásgátló szer aeroszolos kivitelben, amely 1000°C-ig biztosítja a felület védelmét, azon vékony filmet képezve. A termék nem csak hegesztési műveletekhez használható, hanem minden magas hőmérsékleten üzemelő alkatrész védelmére.

NB 25 is a boron nitride varnish applied as an aerosol to protect surfaces up to 1000°C by depositing a dry film. It is used to protect not only welding tips, but also all types of parts subjected to high temperatures.

NB 25 DTZ

Az NB 25 NF egy bór-nitrit alapú tapadásgátló szer aeroszolos kivitelben, amely 1000°C-ig biztosítja a felület védelmét, azon vékony filmet képezve. A termék nem csak hegesztési műveletekhez használható, hanem minden magas hőmérsékleten üzemelő alkatrész védelmére.

NB 25 NF is a boron nitride varnish applied as an aerosol to protect surfaces up to 1000°C by depositing a dry film. It is used to protect not only welding tips, but also all types of parts subjected to high temperatures.