Műanyag formaleválasztók

PLASTIC INJECTION PRODUCTS

A Molydal korrózióvédő termékek jellemzője, hogy hosszan tartó és hatékony bevonó védelmet biztosítanak nyers- és megmunkált felületeken, szerszámokon, gépeken.

Molydal corrosion protection products feature long-lasting and effective coating protection on crude and machined surfaces, tools, and machines.

DEMOLUB

A DEMOLUB egy tapadásgátló és leválasztó anyag, amely mentes szilikontól, klórozott oldószerektől és HCFC-ktől. A termék hideg és meleg leválasztási műveletekhez egyaránt használható. A DEMOLUB nem hagy nyomot, nem szennyezi be a munkadarabokat, és használható minden nem porózus felületre.

DEMOULUB is a colourless anti-stick mould agent free of silicone, chlorine solvents and HCFC. For operations on cold or hot moulds. Can be applied on non-porous substrates. No residue and does not mark parts.

DEMOPLAST 1151

A DEMOPLAST 1151 egy szintetikus olaj alapú tapadásgátló és leválasztó anyag, hőre lágyuló és keményedő műanyagokhoz Nem hagy nyomot, nem szennyezi be a munkadarabokat; használható minden nem-porózus felületre, és lehetővé tesz mindenféle felületbevonó eljárást.

DEMOPLAST 1151 is an anti-adherent agent and stripper for plastic materials (thermoplastics, thermohardening plastics). It is guaranteed without chlorinated solvents and without HCFC’s. It does not leave residues or stain parts and is applicable on nonporous substrates and allows all subsequent coating operations.

PLASTIMOLD

A PLASTIMOLD AL egy élelmiszeripari minősítésű műanyag- és gumi formaleválasztó szer. A termék lehetővé teszi a későbbi bevonatképző műveleteket. A PLASTIMOLD AL csak egy könnyen eltávolítható vékony, száraz filmréteget hagy maga után, lehetővé téve a felületen végzendő további műveleteket (pl. festés, ragasztás). A termék kompatibilis a legtöbb műanyaggal, és véletlenszerűen érintkezésbe kerülhet élelmiszerekkel.

PLASTIMOLD AL is a food grade plastic and rubber release agent. The product allows subsequent coating operations. PLASTIMOLD AL leaves only a thin, dry film that can be easily removed, allowing further operations on the surface (eg. painting, gluing). It is compatible with most plastics and may come in contact with food at random.

DEMOPLAST

A DEMOPLAST egy tapadásgátló és leválasztó anyag hőre lágyuló és keményedő műanyagokhoz. Nem hagy nyomot, nem szennyezi be a munkadarabokat; használható minden nem-porózus felületre, és lehetővé tesz mindenféle felületbevonó eljárást.

DEMOPLAST is an anti-adherent agent and stripper for plastic materials (thermoplastics, thermohardening plastics). It does not leave residues or stain parts and is applicable on nonporous substrates and allows all subsequent coating operations.

DEMOPLAST 740

A DEMOPLAST 740 egy szintetikus olaj alapú tapadásgátló és leválasztó anyag, hőre lágyuló és keményedő műanyagokhoz. A termék nem tartalmaz klóros oldószereket és HFC-ket. Hideg és meleg fröccsöntéshez egyaránt használható. A termék nem hagy nyomot, nem szennyezi be a munkadarabokat, és használható minden nem porózus felületre. A DEMOPLAST 740 lehetővé tesz mindenféle bevonatképző utókezelést: impregnálást, festést, szitanyomást, ragasztást, hegesztést és galvanizálást.

DEMOPLAST 740 is an anti-adherent agent and a stripper guaranteed without chlorinated solvents or HCFCs. It is used to strip plastic materials (thermoplastics, thermo hardening plastics) and rubbers. It’s a stripper liquid for operations on hot or cold molds. It does not leave residues or stain parts and is applicable on nonporous substrates. Formulated on the basis of paintable silicone oils, allows all subsequent coating operations: impregnation, painting, screen printing, gluing, welding, and electro deposition.