Uni-Roller hengerkenő rendszer

Uni-Roller® system

 

unist_logo

 

 

 

www.unist.com/…

 

 

 

A szabadalmaztatott berendezésnél a belülről táplált hengerek kialakítása a folyadékfelvitel kulcsa, a hengerben egy adagolócső található, amelyen hosszirány mentén néhány kis furat van.

A kenőanyagot a folyadékszabályzó az adagolócsövekbe injektálja, ami a henger felületét képező perforált lemezen átáramolva bejut a poliészterfilc vagy poliuretánhab burkolatba, majd a lemezzel való érintkezéskor finom egyenletes kenőanyag-filmet képez a lemez alsó és felső felületén 0,1 mikron vastagságtól.

Az Uni-Roller® Type rendszerek kialakítása moduljellegű, a legkisebb egység, 1”, a legnagyobb szabványos egység, a 69” anyagszélességű alapanyag alsó és felső felületének kenésére alkalmas.

 

 

unist_uni_roller_type_sunist_mini_logo_shadow

Uni-Roller® Type S hengerkenő

SPR-2000TM programozható folyadékszabályzóval vezérelve 3” – 69” szélességű alapanyag folyamatos, szabályozott kenésére 0,1 mikron vastagságtól.

További információt kérek

 

 

 

 

unist_mini_rollerunist_mini_logo_shadow

Mini-Roller® hengerkenő

SPR-2000TM programozható folyadékszabályzóval kombinálva 1” – 4” szélességű és vékony alapanyag folyamatos, szabályozott kenésére 0,1 mikron vastagságtól.

További információt kérek

 

 

 

 

unist_motoros_uni_rollerunist_mini_logo_shadow

Motoros Uni-Roller® hengerkenő

SPR-2000TM programozható folyadékszabályzóval kombinálva változtatható frekvenciájú váltóárammal meghajtottt motorral müködve az alapanyag folyamatos, szabályozott kenésére 0,1 mikron vastagságtól.

További információt kérek

 

 

 

 

unist_uni_roller_type_cunist_mini_logo_shadow

Uni-Roller® Type C hengerkenő

Dugattyús kenőanyag-szivattyúval táplált hengerek, a 30,5m/perc terkercssebességig és 2,5mm alapanyag vastagságig folyamatos, szabályozott kenésre 1 mikron vastagságtól.

További információt kérek

 

 

 

 

Share