Termékek

PRODUCTS
MINIMÁLKENÉS Minimal Quantity Lubrication

A minimálkenés lényege, hogy alkalmazása révén csak a pontos és szabályozott, szükséges és elégséges mennyiségű kenőanyag jut a megmunkálási zónába.

The essence of minimal lubrication is that only the precise and controlled, required and sufficient amount of lubricant comes into the machining zone.

FÉMMEGMUNKÁLÁSI KENŐANYAGOK METALWORKING LUBRICANTS

A kenőanyagok felhasználásának célja a súrlódás csökkentése, a felületi kopás minimalizálása, a keletkező hő meghatározott részének elvezetése, az optimális kenési állapot fenntartása.

The purpose of using lubricants is to reduce friction, minimise surface wear, dissipate a certain amount of heat and maintain optimum lubrication.

IPARI ZSÍRTALANÍTÓK, TISZTÍTÓSZEREK INDUSTRIAL DEGREASERS, CLEANERS

Vízbázisú tisztitószerek már szobahőmérséklettől használhatok. A karbantartási tisztítószerek gépleállítás nélkül képesek eltávolítani a súlyos szennyeződéseket anélkül, hogy kárt tennének festésben, bevonatban, tömítésben, vagy nyomot hagynának maguk után.

Water-based cleaning agents can be used from room temperature. Maintenance cleaners can remove heavy dirt without stopping the machine, damaging paintwork, coatings, seals, or leaving marks.