Permetező fúvóka rendszer

SPRAY NOZZLE SYSTEM

A direkt matrica-kenésnél, kontúrozott alapanyagoknál és a komplex matrica-kenésnél a permetező fúvókák szabályozott mennyiségben adagolt kenőanyaggal, ellenőrzött szórásképű és vastagságú kenőfilmmel fedik be a felületet. Az integrált szelep a kenőanyag áramlás pontos szabályzásával kiküszöböli a fáziskésést és megelőzi a szennyező folyadékcseppeket.

Spray Nozzle System
For direct and complex sticker lubrication, contoured commodities the spray nozzles cover the surface with a regulated amount of lubricant in controlled dispersion and thickness. An integral valve features immediate on and off control which eliminates lag and prevents messy fluid drips.

Low Volume Spray System permetező fúvóka

Egyenetlen felület esetén, vagy ha időszakos lefedettségre van szükség, a Unist kis térfogatú szórófeje a megoldás. A kis térfogatú szórófej az SPR-2000 ™ programozható folyadékszabályzóval párosítva egyenletes és szabályozott szórásos bevonatot biztosít bármely felületre.

Low Volume Spray System
When the surface isn’t smooth or intermittent coverage is required, the Unist Low Volume Spray Nozzle is the answer. The Low Volume Spray Nozzle, when paired with the SPR-2000™ programmable fluid controller, delivers a consistent and controlled spray coating to any surface..

Szerszámkenő fúvóka

Néhány esetben a szerszám bizonyos területein további folyadékra van szükség. A Unist szerszámkenő fúvókái biztosítják ezt az extra szükségletet. Az SPR-2000 ™ programozható folyadékvezérlőhöz csatlakoztatva tökéletesen illeszkednek a munkadarabok kenési profiljába.

Spray nozzle for tools
There are times when additional fluid is needed at specific areas in the die. Unist Airless Spray Nozzles provide this extra boost. When connected to the SPR-2000™ programmable fluid controller, they integrate seamlessly into the jobs lubrication profile.

Uni-Mist

A szabályozott nyomás továbbítja a kenőanyagot a tartályból a fúvókacsúcshoz. A kenőanyag folyadék-levegő keverék formájában jelenik meg, a fúvókából való kilépéskor a kenőanyag a részleges vákuum hatása alatt atomizálódik és egyenletes permetsugárrá alakul, ami a lemezfelületen kenőanyagfilmet képezve biztosítja a tökéletes kenést.

Uni-Mist
Controlled pressure transmits the lubricant from the tank to the nozzle tip. The lubricant appears as a liquid-air mixture, during exiting the nozzle the lubricant is atomized under the effect of a partial vacuum, forming a smooth jet beam, which provides a lubricating film on the cutting edge of the tool to ensure perfect lubrication.Minimal lubrication system for all metalworking operations with several spraying nozzles that can be operated simultaneously for wide range of lubricants with any viscosity range.