Permetező fúvóka rendszer

SPRAY NOZZLE SYSTEM

A direkt matrica-kenésnél, kontúrozott alapanyagoknál és a komplex matrica-kenésnél a permetező fúvókák szabályozott mennyiségben adagolt kenőanyaggal, ellenőrzött szórásképű és vastagságú kenőfilmmel fedik be a felületet. Az integrált szelep a kenőanyag áramlás pontos szabályzásával kiküszöböli a fáziskésést és megelőzi a szennyező folyadékcseppeket.

Powerin képlékenyalakítás PERMETEZŐ FÚVÓKA RENDSZER SPRAY NOZZLE SYSTEM

For direct and complex sticker lubrication, contoured commodities the spray nozzles cover the surface with a regulated amount of lubricant in controlled dispersion and thickness. An integral valve features immediate on and off control which eliminates lag and prevents messy fluid drips.

Kis mennyiségű permetező rendszer

Egyenetlen felület esetén, vagy ha időszakos lefedettségre van szükség, a Unist LVS szórófeje a megoldás. A kis térfogatú szórófej az SmartFlow® programozható folyadékszabályzóval párosítva egyenletes és szabályozott szórásos bevonatot biztosít bármely felületre.

Powerin Képlékeny alakítás LVS A kis térfogatú permetező fúvóka a SmartFlow ® programozható folyadékvezérlővel párosítva egyenletes és szabályozott permetbevonatot biztosít bármilyen felületre.

Low Volume Spray System

When the surface isn’t smooth or intermittent coverage is required, the Unist Low Volume Spray Nozzle is the answer. The Low Volume Spray Nozzle, when paired with the SmartFlow®  programmable fluid controller, delivers a consistent and controlled spray coating to any surface.

Unist Airless permetező fúvókák 

Néhány esetben a szerszám bizonyos területein további folyadékra van szükség. A Unist szerszámkenő fúvókái biztosítják ezt az extra szükségletet. Az SmartFlow® programozható folyadékvezérlőhöz csatlakoztatva tökéletesen illeszkednek a munkadarabok kenési profiljába.

Unist Airless permetező fúvókák

Unist Airless Spray Nozzles

There are times when additional fluid is needed at specific areas in the die. Unist Airless Spray Nozzles provide this extra boost. When connected to the SmartFlow® programmable fluid controller, they integrate seamlessly into the jobs lubrication profile.

Uni-Mist

A szabályozott nyomás továbbítja a kenőanyagot a tartályból a fúvókacsúcshoz. A kenőanyag folyadék-levegő keverék formájában jelenik meg, a fúvókából való kilépéskor a kenőanyag a részleges vákuum hatása alatt atomizálódik és egyenletes permetsugárrá alakul, ami a lemez felületén kenőanyagfilmet képezve biztosítja a tökéletes kenést. Minimálkenési rendszer alkalmas valamennyi megmunkálási műveletre több, párhuzamosan működtethető fúvókával széles mennyiségi tartományban bármely viszkozitástartományú kenőanyaghoz.

 

unimist1

Uni-Mist

The controlled pressure transfers the lubricant from the reservoir to the nozzle. The lubricant is in the form of a liquid-air mixture, and on leaving the nozzle, the lubricant is atomized under partial vacuum and transformed into a uniform spray of spray, forming a lubricant film on the disc surface to ensure perfect lubrication. The minimum lubrication system is suitable for all machining operations with multiple nozzles operating in parallel over a wide range of volumes for any viscosity range of lubricant.