Magunkról

ABOUT US

A Powerin Kft. egy kereskedelmi és szolgáltatói tevékenységre létrejött társaság.

Az alapítás óta eltelt évek alatt a hagyományos kereskedelmi tevékenység keretein fokozatosan túlléptünk, és egy, a modern marketinggel összhangban lévő kenéstechnikai szolgáltatási rendszert építettünk ki.

Cégünk célja, hogy teljes körű, a költségeket mérséklő szolgáltatáscsomagokat dolgozzon ki az ipar azon résztvevői számára, akik fogékonyak az újszerű megoldások iránt, és hajlandók is a változtatásra.

Palettánkon megtalálhatók a megmunkáláskor (forgácsolás, képlékenyalakítás) és a karbantartáskor felmerülő valamennyi igény kiszolgálásra alkalmas kenőanyagok (a gépek üzemeltetéséhez), valamint a kenőanyagok felvitelére és ápolására szolgáló berendezések.

Szakembereinkkel és az általunk képviselt cégek (MASTER CHEMICAL LTD., MOLYDAL S.A., TKM GmbH, UNIST, INC.) mérnökeivel együttműködve arra törekszünk, hogy a leendő partnerünk számára – vele szorosan együttműködve – egy kellően átgondolt, egyedi, testre szabott komplex szolgáltatás keretében konkrét ajánlatot tegyünk környezetkímélő, gazdaságos és csúcsminőségű termékeinkre.

Rendszerünk eredményes működtetésének mindazonáltal elengedhetetlen feltétele, hogy megismerhessük az Önök jelenlegi kenéstechnikai státuszát, illetve a jövőre vonatkozó elképzeléseit! Mindezek érdekében, javasoljuk, tanulmányozza át honlapunkat – ahol bemutatjuk rendszerünk lényegi elemeit, és ismertetjük termékkínálatunkat -, hogy aztán mielőbb felvehessük egymással a kapcsolatot.

Our aim is to offer the most efficient and most economical solution for our clients.

Currently we represent three European and one American manufacturers: MOLYDAL S.A., France (coolants for metal working, products for maintenance and mounting works, greases, oils, evaporating fluids and degreasing materials), MASTER CHEMICAL LTD., England (water miscible fluids and equipments), T. K. M., Germany (minimal lubrication systems), and UNIST, INC., USA (precise fluid dispensing systems).

Küldetésünk, hogy partnereink kenéstechnikai igényeit szakszerűen kiszolgáljuk, nehézségeiket kiküszöböljük környezetkímélő, gazdaságos termékeink és szolgáltatásaink által. A megoldások testre szabása és a kiteljesített emberi kapcsolatok a legfontosabbak a Powerin Kft. számára – ezek megvalósulása a cég sikerének záloga. Rendeltetésünk, hogy tevékenységünkkel javítsuk a magyar ipar helyzetét, hogy technológiai szinten is felzárkózhasson a fejlett Európához.

Budapest, 2007. június 1.

Mit csinálunk?

Megmondjuk, milyen/melyik kenőanyagot érdemes választania, és hogyan a legjobb a felületre azt feljuttatni.

Miért válasszon bennünket?

Mert az évek során felhalmozott sokrétű tapasztalatunk, eltökéltségünk a költségcsökkentés, elhivatottságunk a fenntarthatóság iránt, illetve komplex szemléletünk lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb megoldással szolgálhassunk.

Mit ajánlunk?

A költségek csökkenését (fokozódó termelékenységet, hosszabbodó ciklusidőt, a járulékos kiadások – pl. ártalmatlanítás – kiküszöbölését… stb.) és tiszta, egészséges munkakörnyezetet.