Kenéstechnikai kenőanyagok

Felületkezelési, karbantartási, szerelési, biológiailag lebomló és élelmiszeripari minősítésű termékek

Special Maintenance Products

 

molydal_graywww.molydal.com/…

A Molydal az ipar valamennyi területére és alkalmazására kínál megoldásokat. A magas minőségű kenőanyagok általános jellemzője, hogy csökkentik a súrlódást, megakadályozzák a gépelemek berágódását, minimalizálják a felületek kopását és a súrlódó rendszerekből elvezetik a keletkező hő meghatározott részét. A felület kezeléséhez, védelméhez alkalmas anyagok jellemzője a gazdaságosság és a hatékonyság. 

Általános, élelmiszeripari minösítésű, biológiailag lebomló termékek is megtalálhatóak termékpalettánkon, melyek a felhasználók, specifikus körélményeihez igazódik, mint;

  • Magas vagy alacsony hőmérséklet,

  • Oldószeres környezet, gőz, sós víz

  • Rendkívül nagy terhelés, nyomás stb.

 

Átmeneti védelem, korrózió védelem / Anti corrosion protective products

A Molydal korrózióvédő termékek jellemzője, hogy hosszan tartó és hatékony bevonó védelmet biztosítanak nyers- és megmunkált felületeken, szerszámokon, gépeken.

Részletek >>

 

Hegesztési tapadásgátlók / Anti spatter agents protection against welding projection

A Molydal hegesztési tapadásgátló termékei vékony filmet képezve védik a munkadarabokat és azok környezetét, valamint a fúvókák védelmét is ellátják.

Részletek >>

 

Lánckenők / Chain lubricants

A Molydal lánckenőanyagok összetételüknek, kenő- és kúszóképességüknek köszönhetően kielégítenek minden olyan igényt, amelyet a felhasználó elvár az ilyen kenőanyagokkal szemben.

Részletek >>

 

Műanyag formaleválasztók / Plastic injection products

A Molydal korrózióvédő termékek jellemzője, hogy hosszan tartó és hatékony bevonó védelmet biztosítanak nyers- és megmunkált felületeken, szerszámokon, gépeken.

Részletek >>

 

Műhely-termékek (kötéslazítók, súrlódáscsökkentők, olajok) / Workshop products (penetrating fluids, anti-friction coatings, oils) 

A karbantartási és szerelési feladatok szakszerű elvégzéséhez elengedhetetlen korszerű műhely-termékek használata, amelyek szintén fellelhetőek a Molydal termékei között.

Részletek >>

 

Zsírok, szerelőpaszták / Greases, assembly pastes

A Molydal a zsírok teljes skáláját kínálja. Termékei között megtalálhatóak nem csak az alacsony vagy magas a hőmérsékletű alkalmazásokhoz ajánlott, de még az extrém környezeti körülményekhez is alkalmazkodó – oldószer, gőz, sós víz – vagy nagy terhelésre ajánlott ideális kenőanyagok.

Részletek >>

 

Zsírtalanítók / Degreasers

A Molydal zsírtalanító termékei a hideg zsírtalanítási folyamatokhoz kínálnak megoldást.

Részletek >>

 

Biológiailag lebomló és élelmiszeripari termékek / Biodegradable and food grade products

A Molydal, mint az ipari szféra aktív vállalata, sokrétű választékkal bír a karbantartási termékek terén. Termékpalettája bővítésére kifejlesztett egy növényi alapú, környezetkímélő termékcsaládot.

Részletek >>

 

 

Share