Lánckenők

Chain lubricants

 

 

molydal_graywww.molydal.com/…

A Molydal lánckenőanyagok összetételüknek, kenő- és kúszóképességüknek köszönhetően kielégítenek minden olyan igényt, amelyet a felhasználó elvár az ilyen kenőanyagokkal szemben. Így biztosítják a jó erőátviteli hatásfokot, a láncmeghajtó motornál fellépő stressz-hatások csökkentését, a lánckopás mértékének lehatárolását, a zajtalan működést, a lánc korrózió elleni védelmét és a tiszta kenést.

 

FILLMORE – lánckenő aeroszol

Alkalmazási hőmérséklet: -20°C-tól +200°C-ig. Vizes közegben működő mechanizmusok kenésére, lánckötésekre, kábelekre, palackozó láncsorokra.

További információt kérek >> 

 

NS 20nagy tapadóképességű lánckenő anyag

Alkalmazási hőmérséklet: -20°C-tól +160°C-ig. Szállítószalagok, meghajtó láncok, konzervipari palackozó berendezések, faipari szállítóberendezések, csúszó alkatrészek, fogaskerekek, tengelyek kenésére.

További információt kérek >> 

NS 250 – lánckenő anyag magas hőmérséklethez

Alkalmazási hőmérséklet: -30°C-tól +260°C-ig. Konvejor, kotrókanál, festőkemence, szállítóláncok és szitanyomógép láncainak kenésére.

További információt kérek >> 

 

NS 40 AL – élelmiszeripari minősítésű lánckenő  nsf

Alkalmazási hőmérséklet: -20°C-tól +160°C-ig. Minden meghajtó-, szállító- és emelő láncra, élelmiszeripari vagy gyógyszeripari termék szállítása és előállítása esetén.

További információt kérek >> 

 

NS 50 AL – élelmiszeripari minősítésű lánckenő alacsony hőmérséklethez   nsf

Alkalmazási hőmérséklet: -50°C-tól +160°C-ig. Hűtőházak konvejor láncainak és csomagoló berendezéseinek kenésére.

További információt kérek >> 

 

 

 

Share